Nieuwsbrief
ContactPortfolioVoorwaarden
 
Website ontwikkeling
PlainIT kan u goed van dienst zijn bij het ontwikkelen en onderhouden van websites. Wij hebben ruime ervaring met het bouwen en installeren van Content Management Systemen. Ook kunnen wij het grafisch ontwerp voor uw website verzorgen. Wij houden rekening met bezoekerservaringen en zorgen er ook voor dat uw website representatief overkomt. Wij begrijpen heel goed dat u een mooie website aan uw bezoekers wilt presenteren en zullen daarom alles eraan doen om u als klant tevreden te stellen.
 
Web applicatie ontwikkeling

Ook voor de ontwikkeling van uw op maat gesneden web applicatie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen goed op uw wensen inspelen en kunnen meedenken in het vinden van een passende oplossing. Wij hebben de beschikking over ervaren programmeurs en werken volgens de gangbare ontwikkel methodieken.

Heeft u nog geen concreet plan? Dat is geen probleem. Wij gaan graag met u in gesprek om de plannen te concretiseren. Op het moment dat er een concreet plan ligt kunnen wij een indicatie geven van de hoeveelheid (maat)werk. Indien wenselijk kunnen we daarna een vrijblijvende offerte maken.

 
Portfolio
Plain IT is veelzijdig als het gaat om het realiseren van websites, webshops en web applicaties. Ons portfolio geeft een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen. Klik hier om ons portfolio te bekijken.